maanantai 3. marraskuuta 2008

Tavoitteena: Suomalainen kansallismielinen eurovaaliehdokas ja europarlamentaarikko europarlamenttiin 2009 Suomesta teidän avullanne ajattelevat

Tavoitteena: Suomalainen kansallismielinen eurovaaliehdokas ja europarlamentaarikko europarlamenttiin 2009 Suomesta teidän avullanne ajattelevat suomalaiset ihmiset

Suomalainen kansallismielinen eurovaaliehdokas Lehto Seppo: Olkaamme suomalaisia, ilman etnisyyttä ja siitä johtuvaa erilaista rasismilla ratsastavien ammattikuntaa mm. valtionsyyttäjä Mika Illmania ja kaltaisiaan erilaisia lehtineekerien vanhan ammattikunnan häpäisevät kritiikittömät rummuntakojien maahanmme tuottajat.

Valtionsyyttäjä Mika Johan Illman, joka ei ole vielä ensimmäistäkään syytettä nostanut mm. somalityttöihin kohdistuneista törkeistä ruumiinvamman tuottamisista ympärileikkausten takia on epäkelpo virkaansa ja yhteiskuntamme yhteiskunta rauhaa vaarantava kelvoton valtionsyyttäjä.

Huomio: Sen sijaan Mika Illmanille on ollut tärkeää saada rajoitettua epäkohtien esiintuojien sananvapautta jopa vankeutta vaatien, kuten kohdallani kävi. Oikeusjärjestelmämme visva ja mätä eli aisoihin kelvottomien syyttäjien erottamisina, kun epäkohdat on aukottomasti todistettu, kuten ylläoleva asia on faktisesti de jure nyt todettu, kiistatta.


--------
Ajatteleva maahanmuuttokriittinen kansallismielinen vaikuttaja
Tamperelainen Seppo Lehto
http://eurovaaliehdokas.blogspot.com

--------
Kestävää kehitystä ja egologisen jalanjälkemme pienentämistä:

Suomi suomalaisille ja somalien kotouttamisten sijaan vaatimus maahanmuuttopolitiikassa uusi suunnan muutos: Somalien kotiuttamiset kotouttamisten sijaan. Sama koskekoon islamisteja ja muita väkivaltakulttuureista tulevia mm. Mustan Afrikan alueelta
--------

Sopeutumisen vaikeudesta ja helppoudesta ei saa laskea juuri leikkiäkään tai käy kuten suositulle Manne-TV:lle, mikä joutui vaihtamaan nimensäkin kesken ohjelmanteon

Täydennys 11.11.2008
http://www.yle.fi/uutiset/kulttuuri/oikea/id107218.html

Syrjintälautakunta: YLEn Manne-TV ei syyllistynyt häirintään
Julkaistu 11.11.2008, klo 17.18

YLEn esittämä Manne-TV-ohjelma ei syyllistynyt häirintään, toteaa syrjintälautakunta päätöksessään. Lautakunnan mukaan Yleisradion toiminta ei täyttänyt yhdenvertaisuuslain määrittämiä häirinnän piirteitä.
Päätöksen mukaan on lisäksi otettava huomioon, että loukkaaviksi mainitut sketsijaksot olivat vain osa laajempaa ohjelmasarjaa.

Romaniväestöä edustava järjestö sekä yksittäiset romanit valittivat lautakunnalle televisio-ohjelmasta, joka heidän mielestään syrji romaniväestöä.

Ohjelma rikkoi valituksen mukaan yhdenvertaisuuslakeja ja lisäsi suvaitsevattomuutta romaniväestöä vastaan. Loukkaavana pidettiin myös ohjelman nimessä esiintynyttä manne-nimitystä.

YLEn mukaan vuonna 2007 esitetyssä ohjelmassa pyrittiin huumorin avulla herättämään keskustelua ja murtamaan ennakkoluuloja.

Ohjelman tekijätiimissä oli romaniväestöä, ja ohjelman nimi vaihdettiin alkujaksojen jälkeen Romano-TV:ksi. Ohjelma herätti runsaasti keskustelua, ja sitä vaadittiin pois ruuduista jo esitysaikanaan.

Asiasta on valitettu myös hallinto-oikeuteen. Päätös saataneen ensi vuoden puolella.

YLE Uutiset
----

Toivotaan että saadaan Manne-TV ohjelmana takaisin alkuperäisin sketsien kertojien huulenheitoin ja huulenheittäjien tapaan

http://suomalainen-eurovaaliehdokas.blogspot.com/

-----------------------------------------------